Gastenboek
Naam of alias : *
E-mail adres:
Website URL:
Het bericht: *

Please copy this security code into the box on the right : (Why this?)


 
Beste bezoeker,
 
indien je door technische storingen geen bericht kan posten mag je je bericht ook altijd doorsturen aan de webmaster door gebruik te maken van de link die je kan vinden onderaan het menu.
 
Dank voor je begrip
 

Berichten : 31 tot 40
Pagina : 4
Aantal berichten : 80

op 16/06/2007 to 06:54

Hoi Wies,

Ik heb vandaag pas het vervolg van jullie vakantie ondekt, en heb het eens rustig zitten lezen en bekijken. Leuk om weer eens foto's van Salzburg te zien, wij waren er in 2002, het is een prachtstad om een dag te verpozen vind ik. Ondanks dat er af en toe wat regen viel hebben jullie nog veel ondernomen. Ik heb werkelijk genoten van alle foto's. Net als jullie besluiten wij ook vaak een regendag met een etentje buiten de deur, om toch nog een vakantiegevoel te hebben op die dag.
Als ik dit schrijf zijn jullie in Pertisau am Achensee, ik zou zeggen geniet ervan, het is daar ook geweldig mooi. Ik kom nog eens langs kijken voor nieuw vakantie nieuws.

Groetjes Marie-Louise


op 03/04/2007 to 20:37

Hallo jullie hebben ook een mooie site vooral over Oostenrijk wij zijn ook zo van die bergfreaken,kom maar is een kijkje nemen op onze site ga zo door de groetjes uit Helmond-NL


op 26/02/2007 to 20:41
ScenicTouring

Dag Wies, wat een verandering zeg. Mooie website, met ook voor mij goede herinneringen aan Wagrain, en beter nog het Zillertal, daar ik destijds nog geen camera had en nu even kan meespieken naar de foto's van de streek aldaar.
De groene tekst doet me ook wel even terugdenken aan de goeie ouwe tijd, met de eerste monochrome monitoren, alhoewel ik toen een amberkleurige had, en die vond ik toch wel zachter en minder vermoeiend voor de ogen dan zo een groene tekst :-(
Maar smaken verschillen, maar goed ook ;-)
Groetjes en doe zo verder.
Marc alias Scenictouring op het alpenfreaksforum.


op 25/02/2007 to 07:59

Hallo Wies,

Vanmorgen ben ik eens even rustig gaan zitten om nog eens te lezen op
Alpenwiese. Wagrain is helenmaal nieuw voor mij, het is leuk om ook over deze streek info te lezen. Eisriesenweld, lijkt me erg mooi om eens te beleven. Ook Hohenwerfen is de moeite om eens te bezoeken.
We blijven jullie vakantiebelevenissen volgen.

Groetjes Marie-louise.Berichten : 31 tot 40
Pagina : 4
Aantal berichten : 80
admin