Gastenboek
Naam of alias : *
E-mail adres:
Website URL:
Het bericht: *

Please copy this security code into the box on the right : (Why this?)


 
Beste bezoeker,
 
indien je door technische storingen geen bericht kan posten mag je je bericht ook altijd doorsturen aan de webmaster door gebruik te maken van de link die je kan vinden onderaan het menu.
 
Dank voor je begrip
 

Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 80


op 17/09/2007 to 18:55

Hoi Wies, heb wederom genoten van je Pertisau verslag. Ik was er reeds 2 maal, telkens hartje winter. Toch vele herkenbare plaatsjes gezien op je site. Zie ik het ook eens als het groen is.
Net zoals jou heb ik tijd te kort voor mijn 837 Lechtal foto's verwerkt te krijgen. Een 186 tal van onze heikneuters kan je dan wel al zien op

Grtjs, Marc.

op 01/09/2007 to 20:03
Hans

Beste bezoeker op dit gastenboek,

Er is goed nieuws. Enige tijd geleden (augustus 2006) kregen jullie te horen dat alle berichtjes uit het gastenboek jammergenoeg verloren waren gegaan. Nu hebben we toch nog via de interne mailserver van SoHosted de meeste van deze berichtjes kunnen terugplaatsen. Dit geldt uiteraard alleen voor de berichtjes die via het gastenboekformulier gepost zijn. De berichtjes die gewoon per mail werden gestuurd met de vraag om ze in het gastenboek te plaatsen konden we niet terugvinden.

Groetjes en veel herleesplezier,
Hans.

op 29/08/2007 to 15:44

Hallo ik kom toevallig uit op jullie site mooi hoor en mooie foto,s ,kom maar is bij ons langs wij zijn ook gek op Oostenrijk .
Groetjes uit het Helmondse Tirolerjetje.

op 20/07/2007 to 14:46

Hallo Wies en Hans,

Ik heb beide verslagen van Wagrain nog eens gelezen en zowel dat van "Alpenwiese" als "vakantiemijmering" zijn een dikke proficiat waard. Jullie hebben beiden op een prettig leesbare manier en aangevuld met prachtige foto's, de schoonheid van Wagrain en omgeving weergegeven.
De mooie verslagen gaven me weer aangename herinneringen aan ons verblijf bij deze erg gastvrije familie.

Vele berggroetjes en succes bij jullie volgend verslag,

Bella(Alpenfreaks)op 05/07/2007 to 21:45

Dag Wies, ik ben beginnen lezen. Waaw !
Ik heb van Oostenrijk een veel te beperkt beeld : enkel wat bergen, altijd hetzelfde en wat koeienbellen. Ik geniet echter van je verslagen (je schrijftalent is me al jaaaaren bekend!) maar ook de mooie foto's spreken voor zich ; de alpenbloemen vind ik prachtig.
Morgen lees ik verder : boeiend. Ik heb ook niet zoveel vrienden die een eigen site hebben !! Waw !
Alles geeft mij een beeld van een land dat ik onvoldoende ken en waardeer maar ik geniet wel van de beelden. Ik heb nog een collega die gek is op de bergen van Oostenrijk, ik geef haar jouw site door.
Natuurlijk is de hulp van je zoon onmisbaar. Hij is altijd een krak geweest in van alles.

op 04/07/2007 to 20:15
Gerard & Rina, de Roystenrijkers

Hallo Wies

Omdat we zondag 8 juli naar Großarltal vertrekken met 55 personen ben ik nog maar eens komen "piepen" op de vakantie van Wagrain 2006. Omdat men niet zo goed weer voorspelt kan ik nog enkele zaken gebuiken voor het "Schlechtwetterprogramm" en waar kan ik dat beter vinden dan bij Wies. Wagrain ligt zo kort bij Großarl dat we wel een gezamelijk programma kunnen maken. Bedankt voor de "gestolen" tips.

Gerard, samen met Rina zijn we de Roystenrijkers.

Berichten : 21 tot 30
Pagina : 3
Aantal berichten : 80
admin