Gastenboek
Naam of alias : *
E-mail adres:
Website URL:
Het bericht: *

Please copy this security code into the box on the right : (Why this?)


 
Beste bezoeker,
 
indien je door technische storingen geen bericht kan posten mag je je bericht ook altijd doorsturen aan de webmaster door gebruik te maken van de link die je kan vinden onderaan het menu.
 
Dank voor je begrip
 

Berichten : 11 tot 20
Pagina : 2
Aantal berichten : 80

op 31/10/2008 to 20:13
Bert

Beste Wies,

Heb vanavond nog eens teruggekeken naar jouw foto's van de Aachensee, met speciale aandacht voor de Wolfsklamm. Die kennen wij natuurlijk ook heel goed en dan is het nog leuker om het nog eens te bekijken door de ogen van een andere fotograaf.
De lichtomstandigheden in die nauwe en donkere kloof vond ik heel lastig, maar jij hebt er hele mooie plaatjes van weten te schieten ondanks de moeilijke omstandigheden.

groetjes,

Bert


op 03/09/2008 to 12:58

Beste Wies,
Voor jullie gaat het binnenkort opschieten. Heerlijk op vakantie en misschien nog een spekkie meenemen!
Ik wens jullie een heel fijne vakantie toe, met mooi weer en hoop dat jullie heerlijk gaan genieten,

Jos.H


op 14/01/2008 to 21:33

Beste Wies en Hans,

Jos schrijft in het bericht hiervoor “Beter laat dan nooit …”. Ik zal er een schepje bovenop doen: Beter té laat dan nooit! Eindelijk is het er van gekomen en heb ik het verslag van Pertisau am Achensee bekeken. Jammer van die regen(buitjes), maar jullie hebben er toch iets moois van gemaakt. De Wolfsklamm roept bij mij de nodige herinneringen op. Het was één van onze laatste vakanties dat wij met een groot deel van de familie op pad gingen.

Groetjes,

Frans.

Berichten : 11 tot 20
Pagina : 2
Aantal berichten : 80
admin